Nieuwsbrief 15 oktober

In deze nieuwsbrief willen we jullie aandacht vragen voor de volgende zaken:

  • PGB informatieavond 17 november
  • Nieuws op de site: RSS feed
  • Donateurschap

PGB informatieavond 17 november.

Maat(jes)werk organiseert in samenwerking met de Wmo-raad Barneveld op 17 november een informatieavond over PGB. Op deze avond zal spreker Hans van der Knijff van PerSaldo (de belangenvereniging van mensen met een PGB) uitleg geven over de mogelijkheden en motieven voor het inzetten van PGB en uitgebreid ingaan op vragen uit het publiek. Na de presentatie is er een interactief gedeelte waar er aan de hand van stellingen een discussie kan ontstaan waaruit kan blijken wat de zorgen zijn, wat er nodig is en waar de gemeente zich op moet gaan richten

Nieuws op de site: RSS feeds

Het is nu mogelijk om direct op de hoogte gehouden te worden van de allerlaatste nieuwsberichten op de Maat(jes)werk Autisme website.

Je kunt je abonneren op zogenaamde RSS-feeds, bijvoorbeeld in Outlook. Wanneer er een nieuw item op de site geplaatst wordt krijg je daarvan direct een bericht.

Hoe? Ga naar de link www.maatjeswerkautisme.nl/feed/ of klik op het RSS logo.

Op deze pagina kun je je dan abonneren op de feed.

Donateurschap

Ook in het nieuwe seizoen willen we graag weer leuke en interessante activiteiten organiseren, zoals bijvoorbeeld workshops, kennisavonden en de Autismeweek.

We kunnen er helaas niet omheen: Aan het organiseren van al deze activiteiten zijn kosten verbonden.

Alleen met jouw hulp kunnen we kunnen we hier ook het komende jaar mee doorgaan: steun ons in de vorm van een donatie.

Samen staan we sterk!

Wil samen met ons sterk staan en sterker worden, maak dan zelf € 15,- (of meer) over op IBAN NL42 RABO 0137222580 tnv Stichting Maatjeswerk Autisme.