Stichting Maatjeswerk Autisme op Sociale markt

Op woensdag 3 december 2014 organiseert de gemeente Barneveld een sociale markt waar u kennis kunt maken met de diverse initiatieven die onze lokale maatschappij u te bieden heeft als het gaat om ondersteuning.

Stichting Maatjeswerk Autisme is hier ook bij aanwezig.

Datum: woensdag 3 december 2014
Locatie: Veluwehal, Nieuwe Markt 6 in Barneveld
Tijd: van 15.00 uur tot 21.00 uur

Voor een overzicht met alle deelnemers klik op : Sociale markt 3-12-2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 2

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>