Onafhankelijke cliëntondersteuning

Nieuwe folder onafhankelijke CLIËNTENONDERSTEUNING
Informatie voor ouders
:

Ouders die zaken moeten regelen op het gebied van zorg, wonen, werk, inkomen en/of onderwijs, zien vaak door de bomen het bos niet meer. Daarom kunnen zij gebruikmaken van onafhankelijke cliëntondersteuning. Bijvoorbeeld bij het regelen van zorg op school, of bij het opstellen van een familiegroepsplan. In deze folder voor ouders kunt u lezen wat onafhankelijke cliëntondersteuning inhoudt, waar u recht op hebt, en voor welke zaken u er gebruik van kunt maken.

De folder:Onafhankelijke-clientondersteuning
Onafhankelijke-cliëntondersteuning

We horen regelmatig dat de cliëntondersteuning nog niet altijd goed geregeld is. Soms is het niet onafhankelijk, ouders worden niet geïnformeerd of er ontbreekt deskundigheid. Via deze checklist kunt u controleren of deze cliëntondersteuning in uw gemeente goed geregeld is.

Vul hier de Checklist in.