Autismeweek 2017 5 april 1

De eerste week van april is de Week van het Autisme.
De week staat in het teken van het bevorderen van een autisme vriendelijke maatschappij. Tijdens deze week bieden het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Barneveld en het Samenwerkingsverband Rijn & Gelderse Vallei Regio Barneveld deze boeiende cursusdag aan.

  • Vind je autisme soms ook zo moeilijk te begrijpen?
  • Loop je als leerkracht/docent regelmatig tegen een muur aan?
  • Weet je niet meer wat je moet doen om een goede relatie te krijgen met jouw leerling?

Dan is deze cursusdag absoluut een eyeopener!

Na deze cursusdag begrijp je de oorzaak van het gedrag en kun je het gedrag veel beter herkennen. Je leert je communicatie af te stemmen op de leerling met autisme waardoor hij/zij zich beter begrepen voelt en jullie relatie verbetert. Deze Geef me de 5 cursusdag zit vol waardevolle en praktische tips. De uitleg wordt ondersteund door een prezi presentatie met veel videobeelden, waardoor je echt gaat zien wat autisme is en hoe Geef me de 5 hierop aansluit.

Download hier de flyer.

Wanneer Woensdag 5 april
Hoe laat 13:30 – 21:30 uur
Waar Kulturhus De Essenburcht, Schoonbeekhof 1, 3774 DA Kootwijkerbroek
Toegang € 10,00 (incl. koffie, thee en avondmaaltijd)
Aanmelden Stuur een e-mail naar info@cjgbarneveld.nl o.v.v. Deelname Studiedag Onderwijs Barneveld. Per deelnemende leerkracht moet in deze e-mail een mailadres worden vermeld.
Voor wie IB-ers en leerkrachten in het primair en voortgezet onderwijs
Accreditatie Op dit moment wordt gewerkt aan accreditatie, zodat het volgen van deze cursusdag studiepunten oplevert voor het Lerarenregister
logo SamenwerkingsverbandCJG logo wit