Per Saldo

Met ruim 25.000 leden is Per Saldo dé belangenvereniging van en voor mensen die hun zorg en begeleiding zelf willen regelen met een persoonsgebonden budget (PGB) of de vergoedingsregeling persoonlijke zorg (vpz). Een onmisbare vereniging.

Je kunt lid worden van Per Saldo. Dan krijg je 5x per jaar het blad ‘Eigenwijs’ toegestuurd met daarin nieuws, reportages, persoonlijke verhalen en praktische rubrieken. Tevens kan je met korting deelnemen aan diverse cursussen of naar ledenavonden gaan, waar je op de hoogte wordt gehouden van de laatste stand van zaken over het PGB. Je kunt van maandag tot en met donderdag bij Per Saldo terecht voor alle vragen die je hebt over het PGB.

Ook kan je Pluslid worden voor iets meer dan € 30,- per jaar extra. Hier zit dan gelijk juridische bijstand in. Heb je dus een probleem met bijvoorbeeld het CIZ, BJZ of het zorgkantoor dan kan Per Saldo je daar mee ondersteunen.

Op de site van Per Saldo vind je allerlei informatie over het PGB, van het laatste nieuws, tot cursussen en zorgaanbieders. Ga gewoon eens op je gemak de site bekijken om te zien wat er allemaal staat. En kijk ook eens naar de zogenaamde ‘slimme lijstjes’: www.pgb.nl.